понеділок, 18 листопада 2019 р.

Квест "Тест Білборда та кохання в Інтернеті"


18 листопада 2019 року відзначається Європейський день захисту дітей від сексуального насильства та сексуальної експлуатації. 
Проблема сексуальної експлуатації та сексуального насильства стосовно дітей набула тривожних розмірів як на національному, так і на міжнародному рівнях, зважаючи на зростаюче використання як дітьми так і злочинцями інформаційних та комунікаційних технологій. Сексуальна експлуатація дітей є грубим порушенням прав дитини, посягання на її честь та гідність, фізичне та психічне здоров’я і не може бути виправдана за жодних обставин. 
            До запровадженого Радою Європи 18 листопада Дня захисту дітей від сексуального насильства та сексуальної експлуатації в нашій гімназії  з учнями 9-х класів психологом Могильною Т.А. та вчителем основ здоров’я Ковальчук Л.М. проведено квест «Тест білборда та кохання в Інтернеті».
Мета квесту - ознайомити учнів із небезпеками, що можуть виникнути під час спілкування в Інтернеті, сформувати навички безпечного спілкування; дати уявлення про необхідні дії у разі підозри чи виникнення онлайн  грумінгу.
Діти із задоволенням виконували завдання квесту та сформували навички безпечного користування соціальними мережами.




























Немає коментарів:

Дописати коментар