суботу, 9 листопада 2019 р.

Семінар-практикум за участі викладачів Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова «Вища школа – школам України."

   
7-8 листопада на базі Новгород-Сіверської гімназії ім. Б. Майстренка було проведено семінар-практикум за участі викладачів Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова «Вища школа школам України. Актуальні проблеми сучасного освітнього процесу. Шляхи вирішення».
Вчителі хімії та біології плідно працювали над проблематикою сучасного стану української хімічної термінології в хімії закладів загальної середньої освіти. Богатиренко Вікторія Альфредівна, кандидат хімічних наук, доцент кафедри хімії Факультету природничо-географічної освіти та екології ділилася з присутніми вчителями знаннями щодо правильної організації дослідницької роботи при написанні учнями дослідницьких робіт до Малої академії наук. Ірина Миколаївна Єжель, викладач кафедри біології Факультету природничо-географічної освіти та екології ділилася з освітянами міста та району досвідом організації та проведення Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології. Значний досвід має університет в організації профорієнтації під час відвідування школярами гуртків в лабораторіях мікробіології, біотехнологій та ґрунтознавства кафедри біології.





















Немає коментарів:

Дописати коментар