неділю, 28 жовтня 2018 р.

Тиждень безпеки життєдіяльності

З метою формування в учнів свідомого ставлення до свого життя і здоров'я, здорового способу життя на основі розвитку життєвих навичок, виховання у дітей дбайливого та усвідомленого ставлення до власного здоров'я; ознайомлення учнів з основними принципами та закономірностями життєдіяльності людини в природному та соціальному середовищах; навчання учнів методів самооцінки та самоконтролю стану й рівня здоров'я у гімназії з 22 по 26 жовтня 2018 року був проведений «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності».
В рамках тижня класні керівники 1-11 класів провели тематичні бесіди, виховні години, тренінги, усні журнали, години спілкування.
Проведення подібних просвітницьких заходів надзвичайно важливе у контексті вироблення практичних навичок, дій в екстремальних ситуаціях та формування здорового способу життя.
Заходи, які відбулися протягом Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності були цілеспрямовані на формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров'я, адекватних реакцій на різноманітні чинники ризику для дітей.









Немає коментарів:

Дописати коментар