вівторок, 22 листопада 2016 р.

21 листопада - День Гідності і Свободи


Президент України, з метою утвердження в країні ідеалів свободи і демократії, 13 листопада 2014 року підписав Указ №872, яким 21 листопада встановлено в Україні День Гідності та Свободи.

У цей знаменний і величний день ми з гордістю говоримо про те, що українці – це нація, яка заслуговує поваги світової спільноти. Доленосні для України події двох майданів – Помаранчевої революції та Революції Гідності стали підтвердженням цього. Ми разом довели, що українці – це народ глибоко патріотичний, з високим почуттям гідності і непереборним духом свободи! Ми відродилися як сучасна європейська нація, нація гордих, вільних і відповідальних громадян, здатних відстояти свою свободу, державність і людську гідність. Це підтвердження того, що події минулого змінили наш народ, об’єднали нас в єдиній, соборній й незалежній Україні.

У цей день ми також вшановуємо усіх українських вояків, які беруть участь у війні на Сході України, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній та суверенній державі. Усі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

 Нехай Господь береже нашу Батьківщину і кожного з нас!     

Слава Україні! Слава Героям України!

Немає коментарів:

Дописати коментар