середу, 25 травня 2016 р.

"Кожна дитина - почасти геній..."

Вже традиційним наприкінці травня у нашій гімназії відбулося свято «Гордість і надія гімназії», на якому було відзначено переможців ІІ та ІІІ етапів учнівських олімпіад з навчальних предметів, Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика, Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка, МАН, учасників чемпіонату Європи з боксу, призерів чемпіонату України з боксу, призерів Кубку області з пішохідного туризму, переможців вокальних, екологічних, творчих, військово-патріотичних конкурсів, учасників хореографічної студії «Танцювальний квартал». Наша гімназія щороку достойно представляє свою майбутню еліту. 


Приємно, що двое з кращих -  учні мого класу - Головня Вероніка та Матюк Іван. Розумію, що "кожна дитина - це неповторна перлина, хоча і вподобання всі мають різні...", але віднайти і розкрити її неповторність, ось в чому заслуга вчителя. Тому, велике спасибі Вам, мої колеги, сіячі доброго, вічного і розумного.

Звичайно, великою є і робота батьків в розвитку молодого інтелектуального потенціалу. Спасибі Вам, за взаєморозуміння, підтримку та  виховання  дітей. Нехай же сторицею повернеться Вам за опіку й турботу.


Немає коментарів:

Дописати коментар