вівторок, 12 квітня 2016 р.

Менський зоопарк

Існують чарівні місця, які здатні одночасно дарувати радість людям різного віку, і одне з таких місць - це, безумовно, зоопарк: острівець дитинства, чистого щастя і яскравих емоцій. Забавні мавпи, горді леви, ласкаві кізоньки, екзотичні зебри, нереальні лами, романтичні фламінго - як правило, відвідування куточка природи приносить незабутні враження, піднімає настрій і потім ще довгий час згадується барвистими картинками. Минулої суботи учні гімназії 5, 7 класу відвідали зоопарк. 
Менський зоопарк — єдиний зоопарк в Україні, який розташований в райцентрі, візитна картка міста Мена.
Зараз в колекції Менського зоопарку налічується 1018 голів тварин 138 видів. Із них 38 голів, що занесені до Червоної книги України.
Для всіх тварин створені спеціальні умови для їх життя. Для птахів - величезні клітки, ліани, дерева і каміння.
Сам зоопарк дуже сподобався, тварин можна добре роздивитись, діти взагалі були в захваті, загалом під час прогулянки зоопарком складається враження, що тут усе зроблене для того, щоб вплив людини на все довкола був найменшим, а звірі та птахи почувалися цілком комфортно.
Зоопарк є чудовою зоною відпочинку, яку за рік відвідує близько 30 тисяч дорослих і дітей з різних куточків України та близького зарубіжжя.
Зоопарк в Мені залишив лише позитивні емоції. Дуже цікаве місце! Заплануйте на відвідування цілий день і Ви проведете його незабутньо!!!

Менський зоопарк

















Немає коментарів:

Дописати коментар